Explore

The world you have never seen

Pack And Go

SNOW TURE

1,590Kn

7 dana

Obiteljsko skijanje, Katschberg, Austrija 04.-11.01.2020. Ovo skijalište nalazi se na 300 kilometara udaljenosti od Zagreba i prava je destinacija za sve koji žele uživati u snježnim radostima zajedno sa svojim najmilijima. U ponudi imamo školu skijanja na hrvatskom jeziku, za sve uzraste.
1,500Kn

7 dana

Andalo, Italija od 06.-13.1.2019. i ove sezone bit će mjesto gdje ćete moći uživati sa svojom obitelji u lijepom druženju, vrhunskoj ski školi i posebno lijepoj prirodi.
3,450Kn

4 dana

Pridružite nam se na otvaranju ski sezone 2018/2019. Cortina d’Ampezzo je smještena u talijanskim Dolomitima, u regiji Veneto i jedno jeod najpoznatijih svjetskih skijališta.
Spoj vjetra i netaknutog snijeg.... Pridružite nam se na trodnevnoj snowkite školici u talijanskim dolomitima.
920Kn
  Pridružite nam se tijekom zime  2019/2020 na poznatom slovenskom skijalištu  Krvavec ***posebne pogodnosti za otvaranje sezone*** Skijalište Krvavec Skijaški centar s najljepšim pogledom ima odlično uređene skijaške staze na nadmorskoj visini od 1450 m do 1971 m, što pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i kompaktnom snijegu. Nudi 30 km odlično uređenih skijaških staza te jamči […]

Escape@Snow Stories

Novoooosti

02

Feb
2018
Freeride u Makedoniji
Posted by: Maja Nadjaković /1784
Već duže vrijeme osjećam da me privlači skijanje u dubokom snijegu. Provela sam poprilično dana svojeg skijaškog života na uređenim stazama; bili su to lijepi dani. Postojali su i oni dani kad bi nas ujutro dočekao friški snijeg i onda ne bih odoljela “zabranjenom” skretanju u magičan svijet izvan staza.
++ Više ++

28

Dec
2017
Popis ski servisa u Hrvatskoj
Posted by: Maja Nadjaković /1444
Kvalitetu odmora na snijegu određuju fizička pripremljenost, znanje i adekvatna oprema. Već smo pisali o tome kako odabrati ski opremu..., a jednako tome je bitno i da vaša oprema bude servisirana. Zato vam donosimo popis servisa na području RH. I želimo vam uživanje na snijegu...
++ Više ++

19

Dec
2017
Što sada radi naša snowboard olimpijka Morena Makar…?
Posted by: Maja Nadjaković /3144
Oduvijek me zanimalo čime se bave vrhunski sportaši kada završe sportsku karijeru. Većina ih je provela dobar dio života u posebnim uvjetima i potpuno drugačijem režimu. Svakodnevno su disali i živjeli svoj sport, i onda jednog dana kada to sve nestane stvori se posebna praznina.
++ Više ++

17

Dec
2017
(re)Otkrivanje ljubavi prema snijegu iliti kako smo otvorili sezonu u Cortini
Posted by: Maja Nadjaković /1172
Ponekad treba skupiti hrabrosti i napraviti zaokret u životu. Nije lako jer vrlo često, slušajući i prateći onaj unutarnji glas, na van te odluke djeluju prilično nelogično. Ove sezone odlučila sam pauzirati s velikim organizacijama u skijanju.
++ Više ++

12

Dec
2017
Kako odabrati ski opremu?
Posted by: Maja Nadjaković /9557
Skijanje je divan sport…spoj planine, snijega i tišine pruža posebne užitke i svatko tko je imao sreće osjetiti zadovoljstvo koje skijanje pruža, vjerojatno se zaljubio i sada na potpuno novi način planira svoje slobodno vrijeme i godišnji odmor. Bez obzira da li ste početnik ili povratnik, trebat ćete opremu.
++ Više ++

26

Nov
2017
Snowkite – posebna sloboda na snijegu
Posted by: Maja Nadjaković /1333
Da li možete zamisliti da se vozite u predivnoj prirodi po netaknutom snijegu, na mjestima daleko od žičara i gužve, u svim smjerovima – uzbrdo, nizbrdo – ma gdje god poželite…? Da, takvo nešto je moguće i zove se snowkiting.   Snowkiting je relativno novi sport koji zadnjih godina privlači sve više zaljubljenika. Jednostavan opis […]
++ Više ++

Your Next Adventure

With Snow Escape

Zašto ime Snow Escape?
Možda je najbolji odgovor na ovo pitanje sljedeća definicija.
Eskapizam (engl. escapism, njem. Flucht (aus dem Alltag), Entkommen) je raširen naziv za glavni motiv odlaska na turističko putovanje među stanovnicima razvijenih emitivnih i industrijskih država (escape, bijeg).
Radi se o bijegu iz rutine svakodnevice kao glavnom poticajnom elementu odlaska bez obzira na društveni sloj i profesiju. Zajedno s tim motivom pojavljuju se i drugi, npr. potreba za doživljajem novoga i drugačijeg, uživanje i opuštanje, upoznavanje drugih ljudi i kultura, načina života.

Čime se bavimo i što možete očekivati?

 • Skijanje

 • Snowkiting

 • Snowboarding

 • Freeriding

 • Vrhunska škola i poduka

 • HR demonstratori i učitelji

 • Mjesto za upoznati novu ekipu...

 • ...uz sport i dobru zabavu

 • Pažljivo odabran smještaj

 • Mi organiziramo, svi uživamo

 • Uživamo od 10-og do 05-og mjeseca

 • Očekujemo vas s veseljem 🙂

Tko SMO