Snow Ture

Krvavec otvaranje sezone 2018

Departure Date

Every Monday

Views

1013

Pridružite nam se tijekom

12og mjeseca 2018

na

poznatom slovenskom skijalištu

 Krvavec

otvaranje sezone

Skijalište Krvavec

Skijaški centar s najljepšim pogledom ima odlično uređene skijaške staze na nadmorskoj visini od 1450 m do 1971 m, što pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i kompaktnom snijegu. Nudi 30 km odlično uređenih skijaških staza te jamči 100 skijaških dana u svakoj sezoni. Staze su dinamične, po težini raznolike, primjerene kako za rekreativne i profesionalne skijaše, tako i za skijaše početnike.

Skijalište Krvavec se nalazi u Općini Cerklje Na Gorenjskem. Od glavnog grada Ljubljane je udaljeno 25 km i ujedno je najbliže skijalište međunarodnoj zračnoj luci u Europi (Brnik 8 km).

Smještaj

U zagrljaju slovenskih planina, uživat ćete u nezaboravnom skijanju u hotelu koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji. Uređen je u planinskom stilu. Smješten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetne aktivnosti na planini Krvavec. U ugodnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, tijekom cijelog vašeg odmora, na raspolaganju vam je ljubazno osoblje hotela. U ovom aranžmanu je uključen bogati doručak i slasna večera lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tijekom dana je u hotelu na raspolaganju samoposlužni restoran, a možete se okrijepiti i na popularnoj Plaži, vanjskoj terasi s barom, glavnom mjestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Hotel nudi wellness s intimnom infracrvenom te finskom unutarnjom i vanjskom saunom s izlazom direktno na snijeg koje doprinose jačanju vašeg imunološkog sustava, izlučivanju otrova iz tijela, potrošnji kalorija i vašem boljem cjelokupnom osjećaju. U cijenu wellnessa su uključeni čisti ručnici te hladni i topli napici.

Gosti željni zabave moći će se do dugo u noć zabavljati u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati vlastitu glazbu, zabaviti se stolnim nogometom, hokejom, pikadom ili biljarom.

Više info o Hotelu Krvavec

Program uključuje

  • smještaj za 2 noći i skijaške karate za 2 dana – možete odabrati opciju dolaska rano ujutro i skijanja isti dan ili dolaska popodne do 16:30 (do kada radi gondola s kojom se penjete na brdo) i skijanja sljedeći dan

Datumi

  • 30.11.-07.12.2018.
  • 09.-13.12.2018.
  • 17.-21.12.2018.

Dolazak i prijevoz

Prijevoz u vlastitom aranžmanu.

Plaćanje

Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 100kn za odrasle osobe i 50kn za djecu.

Smještaj, ski pass i boravišna pristojba se plaćaju na recepciji hotela u eurima.

Cijena 2 polupansiona + 2-dnevna ski karta iznosi

Odrasli –> 109€

Djeca od 6-9,99 godina –> 55€

Djeca od10-14,99 godina –> 66€

Prijave & rezervacije

Maja Nadjaković

0951970880

fun@snow-escape.com

Zahvaljujemo na povjerenju i radujemo se druženju…

Maja & Snow Escape Team

**************************************************************************************************************************************

Ovdje smo kako bismo dogovorili Snow Turu prema vašim željama

  • 09-16h | Pon.-Čet. | Mail-Telefon-Skype-Viber |
  • 09-13h | Petak | Mail-Telefon-Skype-Viber |
U vremena izvan ovih gore navedenih, slobodno nam pošaljite mail. Radujemo se kreiranju putovanja prema vašim snovima. SnowEscape Team

Maja Nadjaković

Kreatorica Snow Escape projekta

Contact Skype

huljica

Phone

+385 95 1970 880

Email

fun@snow-escape.com